Technieken | Thermovormen Thermovormen met Hoge Kwaliteit en Ondersteuning

Plastica Thermoforming is gespecialiseerd in het thermovormen van kunststof. De techniek wordt ook wel vacuümvormen, thermoforming of dieptrekken genoemd. Bij thermovormen wordt een kunststof plaat d.m.v. warmte gevormd tot een eindproduct.

Veelvoorkomende producten die worden gemaakt m.b.v. thermovormen zijn: behuizingen, kappen, trays, lampenkappen, panelen en bakken.

De voordelen van thermovormen bij Plastica Thermoforming:

  • Wij thermovormen in zowel grote als kleine series;
  • De opstartkosten zijn altijd laag;
  • Onze machines kunnen afmetingen aan tot wel 3000 x 2000 x 1000mm;
  • U kunt bij ons rekenen op een hoge kwaliteit en een snelle levering!
  • We gebruiken onze ervaring om u optimale ondersteuning te bieden

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit, lage opstartkosten en een snelle levering? Zoek niet verder, wij thermovormen uw product precies naar uw wens.
Bel voor een scherpe offerte: +31 (0)164 23 60 33 of stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu.

 

PU mal met gevormde behuizing

Lage opstartkosten, thermovormen is goed voor uw budget

Vaak betekent maatwerk bij kleine aantallen hoge opstartkosten. Thermovormen heeft echter als groot voordeel dat de opstartkosten laag zijn. Hierdoor is het ook interessant om kleinere aantallen te produceren.

Het grootste gedeelte van de kosten wordt vaak veroorzaakt door de productie van de benodigde mal of matrijs. Wij maken de mallen en matrijzen zelf, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De lage productiekosten voor de mallen en matrijzen maken onze opstartkosten daardoor ook voor kleinere partijen aantrekkelijk.

Wilt u precies weten hoe wij uw mal of matrijs maken? Kijk dan eens op de pagina met informatie over het maken van mallen en matrijzen voor thermovormen.

Thermovormen met een hoge kwaliteit

Wij bewaken de kwaliteit van ons productieproces nauwkeurig. Wij zijn hiervoor ISO9001:2008 gecertificeerd. Dit houdt in dat al onze processen voor het thermovormen gericht zijn op kwaliteit.

U krijgt van ons alleen producten met een hoge kwaliteit. Zodat u deze met een gerust hart kunt gebruiken in uw (eind)product.

Thermovormen van kunststof zo sterk als staal

Door middel van vormgeving kunnen we de stijfheid van het product verhogen. Op deze manier kunnen we bijna dezelfde sterkte verkrijgen als staal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een golfplaat.
Kunststof is de basis van het thermovormen. Er zijn allerlei soorten kunststof te verkrijgen. Het aantal kleuren, diktes en eigenschappen is oneindig groot. Er is bijvoorbeeld kunststof te verkrijgen dat brandwerend is, kunststof dat op chroom lijkt of een ander motief heeft. Wat uw wensen ook zijn wij denken met u mee.

Uw product wordt altijd gemaakt uit hoogwaardig kunststof. Daarbij stemmen we de kunststof af op uw wensen. Zo krijgt u een hoogwaardig product met alle goede eigenschappen van kunststof.

Wilt u meer weten dan is het interessant om meer over de kunststof materialen die wij thermovormen te lezen. Wij adviseren u ook graag bij het maken van de juiste keuze qua kunststof, een extra service van de thermoforming specialist.

Vragen over thermovormen? U krijgt snel een reactie

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen om uw product te laten thermovormen? Bel ons dan gerust. Ons telefoonnummer is +31 (0)164 23 60 33 ,stuur een e-mail naar info@plastica-thermoforming.eu of vul onderstaand contactformulier in.
U krijgt altijd snel een helder antwoord van ons.

Twijfelt u over de opstartkosten of de mogelijkheden? Wij adviseren u vrijblijvend. Uw product, apparaat of onderdeel verdient een solide oplossing en wanneer het om kunststof gaat denken wij graag met u mee.

Voorbeelden

Kappen op maat

Voor een klant in de medische industrie maken we deze prachtige vacuümvorm kap met blinde bevestiging. De kap is voorzien van een zogenaamde blinde bevestiging.

Behuizingen op maat

Met thermovormen en CNC-frezen is het zeer goed mogelijk behuizingen op maat te maken. Het voordeel is dat de MOQ erg laag is; vanaf 10 stuks kan er al een behuizing op maat besteld worden.

Trays op maat

Trays op maat zijn gemakkelijk te realiseren met thermovormen. Door de lage opstartkosten en korte levertijden vind je onze trays overal terug.

 

 

Heldere kappen op maat

Plastica Thermoforming is de specialist in Europa als het gaat om heldere thermovormen. Wij maken gegarandeerd de helderste kappen, geheel naar uw wensen.